dimarts, 10 d’abril del 2018

Camps de treball per aquest estiu

59 camps de treball per a joves de 14 a 29 anys aquest estiu

S'ofereixen més de 1.200 places per a activitats relacionades amb el medi ambient, l'arqueologia, el patrimoni cultural i l'acció social


 
La Direcció General de Joventut obre les preinscripcions a un total de 1.218 places per a 59 camps de treball que organitza aquest estiu a Catalunya.
Els camps de treball consten d’una estada de quinze dies per a joves voluntaris que participen desinteressadament en un projecte de millora de caire mediambiental, acció social, recuperació del patrimoni arquitectònic o intercanvi cultural.
Els joves catalans d’entre 14 i 29 anys interessats en participar-hi poden fer la seva preinscripció a través d’aquest web. L’adjudicació de les places es farà mitjançant un sorteig públic davant notari, que tindrà lloc el proper 19 d’abril.
Camps de treball a Catalunya, per a joves catalans i d’arreu del món
Del total de 59 camps, 42 són d’àmbit català, 3 són d’intercanvi per a joves de tot l’estat i 14 són camps d’abast internacional.
En el cas dels 42 camps de treball oferts a Catalunya, 4 es faran a l’àmbit metropolità, 4 més a les Terres de l’Ebre, 7 camps tindran lloc a l’Alt Pirineu i Aran, fins a 9 camps es realitzaran a l’àmbit de Ponent, 10 camps més a la Catalunya Central, 11 al Camp de Tarragona i 14 més a les comarques gironines.
Per a participar en el sorteig de places, els usuaris hauran de fer la preinscripció durant el període comprès del 9 d’abril (a partir de les 12 h del migdia) al 17 d’abril (fins a les 12 h del migdia) per Internet. 
Per més informació: